Weekblad deGouda digitaal

Halloween feestje op kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Gouda – Het jaarlijkse Halloween feest bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden, komt op zaterdag 29 oktober weer terug. De hele dag zijn er tal van leuke festiviteiten bij te wonen. Kinderen zijn welkom van 11.00 tot 20.00 uur.

De hele zaterdag staat in het teken van Halloween, dus er zijn thema gerichte activiteiten verzonnen. Denk aan het uithollen van een pompoen, het voorlezen van een spannend verhaal, deelname aan griezelige spelletjes, én kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de knutselhoek! Natuurlijk wordt het dragen van een kostuum op prijs gesteld. De gene met het mooiste of engste kostuum kan dit jaar ook nog eens een prijs winnen.

Halloween culinair
Deze dag kan er echte pompoensoep en pompoencake gegeten worden. ’s Middags en ‘s avonds is er de mogelijkheid om in De Deel griezelig lekker te eten. Voor jong en oud is er een passend menu uitgedacht.

Lampionnenoptocht
Kinderen kunnen overdag een mooie lampion maken. Om 19:00 uur start de lampionnenoptocht door de Veen- en Rietzoom, richting Verhage waar kinderen een ijsje krijgen. Onderweg komen er allerlei Halloween figuren langs.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl