Weekblad deGouda digitaal

Hans en Steven Kazàn in Gouda

Gouda – Nederlands’ bekendste illusionist komt naar Gouda. Op woensdag 27 november staat Hans Kazàn samen met zijn zoon – comedian-illusionist Steven Kazàn – in De Theaterbakkerheij te Gouda. Samen geven ze een wervelende show vol bizarre trucs, interactie en humor. Aanvang 20:00 uur.

Alive and Kicking
Hans Kazàn is sinds 1973 actief in het vak en is bij het grote publiek bekend door onder andere ‘Ren je Rot’, ‘Prijzenslag’ en de talloze Magic Shows bij de TROS en RTL. Nu treedt hij samen met zijn zoon Steven op door het land bij hun theatershow ‘Alive and Kicking’. Samen vormen ze een bijzonder komische combinatie die in een dynamische theaterbeleving vol entertainment, interactie, bizarre trucs en humor tot uiting komt.

Lowlands
Dat de illusionist ruim 45 jaar na zijn doorbraak nog steeds immens populair is werd meer dan duidelijk bij het optreden op Lowlands afgelopen zomer. De 1200 stoelen tellende zaal zat tot aan de nok toe vol en talloze festivalbezoekers konden er uiteindelijk niet meer bij. Al vanaf het eerste moment hing er een fantastische sfeer. Toen Hans het podium voor het eerst betrad, volgde een ovationeel applaus, waarbij de complete zaal “Hansie, Hansie!” bleef roepen. Volgens diverse journalisten, bezoekers en festivaldirecteur Eric van Eerdenburg gaven ze zelfs één van de beste Lowlands shows ooit.

Tickets voor 27 november zijn te koop via www.theaterbakkerheij.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android


Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl