Weekblad deGouda digitaal

Hele dag feest bij Jodan Boys rond kampioenswedstrijd Jodan Boys 10

Gouda – Op het complex van Jodan Boys is het zaterdag 19 mei de hele dag feest. Dan speelt het elftal van Jodan Boys 10 om 11.30 uur hun kampioenswedstrijd, die live wordt uitgezonden op FOX Sports. Jodan Boys 10 is namelijk winnaar van de wedstrijd ‘Kampioenskoorts’van FOX Sports.

Naast de wedstrijd is er de hele dag feest op het complex van Jodan Boys. Met na de wedstrijd van Jodan Boys 1 tegen ’s Gravenzande 1 (14.30 u), de hele dag en avond (tot 23.30 u) muziek van diverse DJ’s en zanger Mike, ook lekker eten en drinken. Uiteraard wordt Jodan Boys 10 ook gehuldigd!

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom om bij deze dag aanwezig te zijn en de mannen naar het kampioenschap toe te supporten. Ook burgemeester Milo Schoenmaker zal aanwezig zijn die dag. Toegang is de hele dag gratis; de opbrengst gaat naar de stichting Kans tegen Kanker. Kom wel op de fiets of lopend. Er is weinig parkeergelegenheid én het Verkennerspad is afgesloten.

Wedstrijd op FOX

Jodan Boys 10, dat uitkomt in de zesde klasse, neemt het om 11.30 uur thuis op tegen Moerkapelle 3. Scheidsrechter is niemand minder dan Roelof Luinge. Het kampioensduel wordt live op FOX Sports uitgezonden en voorzien van professioneel commentaar door Koert Westerman. De analyse komt van Ronald de Boer aan de desk bij Pascal Kamperman. Langs het veld en op de tribune zorgt Hans Kraaij Jr. voor de interviews.

Steun van Michel Breuer en Bas Nijhuis

Jodan Boys 10 heeft alles uit de kast gehaald om de KampioensKoorts-wedstrijd te winnen. Zo heeft het team publieke steunbetuigingen weten te krijgen van onder andere profvoetballers Michel Breuer en Michel Kramer en scheidsrechter Bas Nijhuis. Ook heeft het team zich ingezet voor een goed doel: Stichting Kans Tegen Kanker. In totaal deden 923 teams mee aan KampioensKoorts.

Bekijk hier het filmpje met de originele aankondiging van FOX Sports:

Promo Kampioenskoorts JB 10

FOX Sports NL maakte een waanzinnig mooie promo voor de @KampioensKoorts van Jodan Boys 10. Entree is gratis op zaterdag 19 mei. Hoe meer toeschouwers er zijn, hoe meer geld we ophalen voor het goede doel. Wie neem jij mee die dag? Keuken Kampioen

Geplaatst door Jodan Boys op vrijdag 4 mei 2018

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl