Weekblad deGouda digitaal

Herfstvakantie bij Sport.Gouda

Gouda – Als je naar buiten kijkt, zie je het gelijk. De herfst is weer begonnen. Goed nieuws, want dan komt de herfstvakantie steeds dichterbij. Van 22 oktober t/m 28 oktober organiseert SPORT•GOUDA weer leuke sport- en spelactiviteiten. Zien we jou daar?

Spelmiddag Onderwaterwereld
De herfstvakantie begint bijna en we trappen hem op maandag 22 oktober gelijk goed af in het Groenhovenbad. Met het thema: wat is er te beleven onder water? We gaan snorkelen, boter kaas en eieren op de bodem en vissen vangen! Je kunt natuurlijk ook mee doen als je geen zwemdiploma hebt. Kom jij ontdekken?

Datum: Maandag 22 oktober
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Groenhovenbad
Kosten: regulier zwembadtarief
Leeftijd: alle leeftijden

Spelmiddag Floating Film Festival
Hoe cool is dat? Het is weer tijd voor het Floating Film Festival in het Spaardersbad. Een zwembadbioscoop. Hierbij kun je vanuit het water een korte film of aflevering van een kinderserie kijken. Heerlijk lui vanaf je luchtbed! In de andere baden kun je meedoen aan leuke spellen. Ook leuk voor kinderen zonder diploma. Kortom: hier wil je sowieso bij zijn!

Datum: Woensdag 24 oktober
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Groenhovenbad
Kosten: regulier zwembadtarief
Leeftijd: alle leeftijden

Beweegspektakel
Een gloednieuwe naam: op dinsdag 23 oktober organiseren we een beweegspektakel in Sporthal De Mammoet. Doe mee aan de leukste sporten en spellen, zoals basketbal, het James Bond spel of een toffe kinder bootcamp. Dit mag je niet missen! Let op: om 10.00 uur start het programma. Later binnenkomen is dus niet meer mogelijk, dus zorg dat je op tijd bent.
Datum: dinsdag 23 oktober 2018
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: De Mammoet
Kosten*: €1,05
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
* Voor BSO’s gelden afwijkende tarieven.

 

Ouder/kind gym
Ook in de herfstvakantie is er weer ouder/kind gym! Een leuke activiteit waarbij ouder en kind samen bewegen. In de zaal staan allerlei leuke spellen, zoals een grote klim- en balansbaan en blokken om mee te spelen. En vergeet het grote luchtkussen niet. Gegarandeerd plezier, kom je ook?

Datum: dinsdag 23 oktober 2018
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: De Mammoet
Kosten*: €1,05
Leeftijd: 3 t/m 5 jaar
* Voor BSO’s gelden afwijkende tarieven.

 

Velocitas Gymfeest (SPORT•GOUDA & Velocitas)
Samen met Velocitas toveren we de Mammoet om tot één groot gym-, spring- en turnpaleis! Maak kennis met de sportieve én leuke mogelijkheden van Velocitas. Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen samen met een ouder/verzorger de zaal in. Voor de oudere kinderen (6 t/m 12 jaar) hebben we de zaal volgebouwd met meer uitdagende onderdelen zoals het luchtkussen, trampolines, ringen, acro en de touwen.

Datum: Vrijdag 26 oktober
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Locatie: Sporthal De Mammoet
Kosten: 2 euro per kind
Leeftijd: 2 t/m 12 jaar

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl