Weekblad deGouda digitaal

Herstelwoningen voor patiënten

Gouda/Waddinxveen – Woonpartners Midden-Holland heeft in het Anne Frank woongebouw in Waddinxveen twee short-stay woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn compleet ingericht voor een tijdelijk verblijf wanneer een patiënt na een ziekenhuisopname nog niet naar huis kan. De woningen worden op 6 juni om 15.00 uur officieel geopend door de Waddinxveense wethouder Jannette Nieboer.

Deze short-stay woningen zijn bestemd voor inwoners van Waddinxveen en directe omgeving. Patiënten kunnen hier minimaal twee dagen en maximaal acht weken verblijven. De woningen bestaan uit een woongedeelte en een slaapgedeelte. Er is een ruime badkamer en een keukenblok met toebehoren, zodat men er eventueel ook kan koken. In het slaapgedeelte staat een bed dat in hoogte verstelbaar is. Ook het bed- en linnengoed is aanwezig. De zorg moeten patiënten zelf regelen, maar de voorziening van maaltijden, fysiotherapie en de zorgorganisatie zijn in het gebouw aanwezig.

De woningen zijn te vinden op de zevende etage van het Anne Frank woongebouw, waar voornamelijk senioren wonen. Het is gevestigd aan het Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl