Weekblad deGouda digitaal

Het KUNSTKafé voor schilders

Woerden – Op maandagavond 12 november is in Woerden het alweer vierde KUNSTKafé. Deze keer zal Sietse Goverts werk meenemen en daarover vertellen. Hij hoopt op veel vragen vanuit het publiek die hij graag zal beantwoorden. Aansluitend kunnen alle gasten in een ongedwongen sfeer hun meegenomen schilderijen aan elkaar laten zien en erover vertellen. Het KUNSTKafé biedt de kans om te netwerken en om bijvoorbeeld plannen te maken voor gezamenlijke exposities. Iedereen is welkom en de toegang tot het KUNSTKafe is gratis.

Sietse Goverts woont en werkt in Nederland en Frankrijk; volgde o.a. de Academie voor beeldende kunsten in Utrecht en de Academie voor beeldende vorming in Amersfoort. Exposeert sinds 1977 internationaal. Kenmerkend aan zijn werk is het kleurgebruik, gelaagd, doorwerkt met een huid vol spannende structuren. Lyrische en abstracte ‘landschappen’ komen en gaan, met het licht als een lokroep naar andere sferen. Zoals een vlinder geruisloos fladdert, zo fluistert zijn werk over het verlangen naar harmonie. Zijn werken nodigen uit om in rond te dolen, te verdwalen, te matchen met eigen dromen en te beleven. Kijken en ervaren is toch vooral waar zijn schilderijen toe uitnodigen.

Het KUNSTKafé is bedoeld voor kunstliefhebbers en voor kunstschilders – zowel amateurs als professionals.

De KUNSTKafé’s vinden plaats bij ‘De Tafel van Twaalf’ op de Gebr. Grimmkade 57 te Woerden, 12 minuten lopen vanaf station Woerden. Start om 20.00 uur, inlopen vanaf 19.45.

Meer informatie over deze avond is hier te vinden: http://kunstaandenrijn.nl/2018/10/26/kunstkafe-maandag-12-november-2018/

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl