Weekblad deGouda digitaal

Het meest kostbare Tableau met een prachtig resultaat

Tijdens het maken van een nieuw Tableau Vivant (levend foto-schilderij) was het uiteindelijke doel: een renaissance-achtige voorstelling creëren.

Het is niet makkelijk om een foto te maken dat moet lijken alsof het een schilderij is. Dat bleek ook tijdens de opnames. Na een mislukte eerste poging, omdat het lichtinval niet goed was en de zaal te donker was, werd al duidelijk dat het een grote klus zou gaan worden om de perfecte foto te maken.

We hebben veel tijd gestoken in het vinden van de juiste modellen, mooie atributen ingekocht (parfumsetjes, een antieke likeurset…), een jurk werd op maat gemaakt in Rusland en mooie schoenen werden ingekocht voor de lakeien. Immers: een trouwzaal vraagt om klasse. Het is het meest kostbare Tableau dat we tot nu toe hebben gemaakt, maar met een prachtig resultaat. Er is veel tijd gestoken in het vinden van de juiste modellen, mooie atributen en de jurk is op maat gemaakt in Rusland. “Het is het meest kostbare Tableau dat we tot nu toe hebben gemaakt, maar met een prachtig resultaat,” vertelt Meijboom Fotografie en Lijsten.

Interesse?

Het Tableau Vivant is in groot formaat te zien in de etalage op Lange Groenendaal nr. 33 in Gouda.
Formaat; 1.45×1.00 in een handbewerkte Italiaanse lijst.

Ook is het werk te koop –Limited edition.

In Gouda Studio’s (Oosthaven 12) zijn tot eind november ook nog aparte portretten van de modellen te zien in groot formaat.

Hartelijk welkom en tot ziens in de Lange Groenendaal.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en AndroidGerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl