Weekblad deGouda digitaal

Het succesverhaal achter GoStores

Gouda – Op het bedrijventerrein Goudse Poort zit sinds 2012 de formule GoStores. Een ‘Easy XL Shopping’- concept van Green Real Estate, eigenaar van alle panden op de GoStores. Er zijn nu twaalf winkels, één kantoor en twee horecabedrijven gevestigd. Binnenkort zullen er nog drie nieuwe winkels bij komen.

Het GoStores label is een eigen ‘Easy XL Shopping’-concept, uitgerold in Gouda en Roosendaal. “Uitgangspunt is dat de consument alles op het gebied van indoor, outdoor en living kan vinden en dat de consument geregeld wordt verrast door leuke acties en evenementen”, zegt Patricia Bos van Green Real Estate. “De functiemenging van winkels en horeca vinden wij heel belangrijk. Dat is niet alleen belangrijk voor de GoStores, maar voor de hele Goudse Poort”, stelt ze.

gostores‘Futureproof XL Shoppingcenter’
Green is actief betrokken bij de Ondernemersvereniging van de GoStores. “We leveren een bijdrage aan het marketingbudget. Op deze manier werken we samen met de ondernemers en een betrokken en actief bestuur aan een vitaal & futureproof XL Shoppingcenter.” GoStores Gouda heeft zo’n duizend gratis parkeerplaatsen, inclusief een eigen parkeergarage. “Op de GoStores is een leuke mix van winkels vertegenwoordigd met de Vrijbuiter, Gamma, diverse woonwinkels en de overige bedrijven. We zijn blij met de komst van Kwantum, die vult de overige winkels goed aan.” Binnenkort komen er drie nieuwe winkels bij, namelijk Beter Bed, Prominent en Profi jt Meubel.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook