Weekblad deGouda digitaal

HiFi-Show bij Free Music High Fidelity in Gouda

Gouda – Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december organiseert Free Music High Fidelity in Gouda een Hi-Fi show, tegenover de winkel in de Spiegeltent aan de Turfmarkt 51. Free Music High Fidelity is al sinds 1974 gespecialiseerd ub advies en verkoop van audio.

Free Music combineert verkoop van audioapparatuur en geluidsdragers en organiseert regelmatig instore optreden. Hoog tijd om daar een hifi-evenement aan toe te voegen, zo werd er gedacht. “De authentieke sfeer van de platenzaak is hier te vinden met bevlogen medewerkers die alles weten over de laatste albums. De winkel die muziek ademt!”

Een aantal prominente audiomerken heeft zich daarom aangemeld om op 8 en 9 december enkele van de nieuwste modellen te presenteren. Dat zijn onder meer Arcam. Clearaudio, Devialet, Dynaudio, Naim, Neat, The Chord Company en Sonus faber.

Free Music hifi-show
De show is gratis toegankelijk. Op vrijdag 8 december ben je welkom van 16.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 9 december van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens het event zijn er bovendien diverse scherpe aanbiedingen.

De Free Music hifi-show vindt niet plaats in de winkel zelf, maar op een locatie schuin tegenover de zaak: in de Spiegeltent. Spiegeltenten waren aan het begin van de vorige eeuw pronkstukken van de kermis. Ze werden opgebouwd en afgebroken en trokken het hele land door. De prachtige facetspiegels in de panelen en pilaren rond de glimmende ingelegde houten dansvloer en romantische nisjes gaven de tent zijn naam.Meer informatie vind je op freemusicgouda.com en op de Facebookpagina, Free Music High Fidelity.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl