Weekblad deGouda digitaal

Hilde Niezen vraagt aandacht voor gebruik fietsenstalling 

Gouda – De fietsenstalling op het stationsplein aan het Bouwmeesterplein in Gouda is nog nieuw en het gebruik nog niet goed bekend. Met een goede capaciteit kan elke fiets hier een plekje vinden, maar nog niet iedereen weet de weg naar de fietsenstalling te vinden en deze goed te gebruiken. Op woensdag 15 september zal wethouder Hilde Niezen aandacht vragen voor een beter gebruik van de fietsenstalling.

Na een een toelichting op de beste manier waarop we de fietsenstalling netjes en mooi kunnen houden maar ook om weg te wijzen,  gaat zij vervolgens met de spuitbus aan de slag voor het maken van een sjabloon op de straat. Het sjabloon op het plein gaat het fietsend publiek de weg wijzen naar de stalling. Met het juiste gebruik kunnen immers ook anderen een plekje vinden voor hun fiets, zodat deze kan staan waar het de bedoeling is en het plein er weer aantrekkelijk en opgeruimd uitziet.

Gouda is een perfecte fietsstad omdat je overal snel kan zijn doordat de stad compact is. Om fietsen nog aantrekkelijker te maken, wordt het fietsnetwerk vergroot en worden voorzieningen gestimuleerd zodat meer mensen de fiets gebruiken. Fietsenstallingen zijn een belangrijk onderdeel daarvan.

Meer informatie over de fietsenstalling en het gebruik ervan is te vinden op:   https://www.goudaspoorzonezuid.nl/update-over-de-fietsenstallingen/. Bekijk het filmpje:  https://www.facebook.com/GemGouda/videos/4189442891167320

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl