Weekblad deGouda digitaal

Hilde Niezen weer voorgedragen als lijsttrekker GroenLinks

Gouda – De kandidatenlijst van GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt aangevoerd door Hilde Niezen, de huidige wethouder namens GroenLinks voor duurzaamheid, verkeer en stedelijk beheer. In 2010 voerde zij de lijst ook al aan. De kandidatencommissie ziet haar als een verbindende factor in de politiek, met veel ervaring in de politiek en grote dossierkennis. Zij is ook de kandidaat-wethouder.

Op plaatsen 2 en 3 is gekozen voor vernieuwing. Rolf van der Mije is de hoogste nieuwe binnenkomer. Hij is HR-adviseur en daarnaast bekend van De Ruimte van Rolf, waar kunstenaars kunnen experimenteren en exposeren, en Art Gouda. Op plek 3 volgt Annemiek Mul. Deze organisatieadviseur bij Rijkswaterstaat wil zich richten op vergroening van wonen en werken.

Burgerraadslid
Huidig burgerraadslid Mohamed Amessas komt terug op plek 4. Hij wil zich graag blijven inzetten om de jeugdwerkloosheid, financiële problemen en discriminatie op arbeidsmarkt terug te dringen. De top 5 wordt compleet gemaakt door ondernemer Tim Geluk die een online-communicatiebureau heeft en zich zowel op het sociaal domein als voor duurzaamheid wil inzetten in de Raad.

Uiteindelijk bepalen de leden van de Goudse afdeling welke kandidaten kans gaan maken op een raadszetel, in de Algemene Ledenvergadering van 18 december.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl