Weekblad deGouda digitaal
Hockeyclub Gouda renoveert kunstgrasvelden

Hockeyclub Gouda renoveert kunstgrasvelden

Gouda – Hockeyclub Gouda (GMHC) en de Stichting Kunstgras Groenhovenpark (SKG) gaan haar twee kunstgrasvelden renoveren. De huidige velden worden vervangen door twee semi-watervelden. Daarvan krijgt veld 1 een extra dempende onderlaag. Beide velden krijgen een nieuwe toplaag en de veld afrastering wordt geheel vernieuwd.

SKG betaalt bijna de helft van de totale kosten voor de renovatie (530.000 euro), het restant is via crowdfunding drie ton binnengehaald van particulieren en bedrijven. Dinsdag zijn de renovatiewerkzaamheden begonnen. De gefaseerde oplevering van de kunstgrasvelden vindt plaats in augustus dit jaar, nadat de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) haar goedkeuring heeft gegeven.

 

Hockeyclub GMHC telt ongeveer 800 leden. Het eerste damesteam speelt tweede klasse, het eerste herenteam een klasse lager. De club bestaat in 2019 40 jaar. Drie jaar geleden werd het clubhuis geheel gerenoveerd en uitgebreid, met de nieuwe velden erbij kunnen de leden van de club over een sfeervolle en functionele hockey accommodatie beschikken.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl