Weekblad deGouda digitaal
huiskamer van de stad

Huiskamer van de Stad met bijzondere optredens

Gouda – Op zondag 3 juni is het weer tijd voor Huiskamer van de Stad. Door heel Gouda zijn er bijzondere optredens te zien van diverse, veelal lokale artiesten. En dat in ongeveer zestig huiskamers van gastvrije stadsgenoten. De artiesten spelen meerdere keren op hetzelfde adres. Door slim te manoeuvreren langs de huiskamers kan men dus alles van zijn of haar gading zien. Geniet de hele middag gratis van deze bijzondere beleving.

Het complete programma is te bekijken op de website www.huiskamervandestadgouda.nl. Hier staat ook een printbare versie. Tevens zijn er programmaboekjes af te halen bij de VVV op de Markt, Cultuurhuis Garenspinnerij en bij de kassa van De Goudsche Schouwburg.

Het festival zal om 11.30 uur officieel geopend worden in het Oude Stadhuys, hierbij is iedereen van harte welkom. Er zullen bijdrages zijn van wethouder van Cultuur Thierry van Vugt en Stadsdichter Joost Reichenbach. Bij deze opening zijn programmaboekjes af te halen. Tussen 13.00 en 17.00 uur vinden de optredens in de huiskamers plaats. Ook zal er op de Markt een podium staan met diverse acts. Als de optredens in de huiskamers afgelopen zijn gaat het feestje op de Markt nog even door.

Kinderhuiskamer

Nieuw dit jaar is de speciale ‘kinderhuiskamer’. Bij het podium op de Markt is een speciaal plekje met begeleide activiteiten voor kinderen en een poppenkastvoorstelling. Dit alles sluit aan bij een belangrijk doel voor het festival: toegankelijkheid en plezier van én voor alle Gouwenaars.

Voor meer informatie over het festival zie www.huiskamervandestadgouda.nl en volg Huiskamer van de Stad op Facebook en Twitter.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl