Weekblad deGouda digitaal

Huttenbouwdorp in Westergouwe in eerste week zomervakantie

Gouda – Het nieuwe huttenbouwdorp in Westergouwe vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie, van donderdag 13 tot en met zaterdag 16 juli. Het huttenbouwdorp staat open voor alle kinderen uit Westergouwe en uit Korte Akkeren.

Het Projectbureau Westergouwe, dat nauw betrokken is bij de organisatie,  ziet het zomerevenement als een welkome aanvulling: “Wij merken dat er bij de nieuwe bewoners al veel enthousiasme hiervoor is. Juist in een nieuwe woonwijk is een huttenbouwdorp een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen”, aldus Marien Brand en Agacia Broekhuizen van het projectbureau Westergouwe.

De exacte locatie van het nieuwe huttenbouwdorp in Westergouwe wordt momenteel onderzocht, in samenwerking met onder andere het Kindercentrum Westergouwe dat ook bij de voorbereidingen is betrokken.

De organisatie van het nieuwe zomerevenement berust bij Huttenbouwdorp Noorderhout, dat al vele jaren een huttenbouwdorp organiseert op de geluidswal. Huttenbouwdorp Noorderhout organiseert en ondersteunt ook de huttenbouwdorpen Goudse Hout, Kadebuurt, Kleurenpalet en straks dus ook Westergouwe.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl