Weekblad deGouda digitaal

IJsselstijn Elektrotechniek zet Gouda in het licht

Gouda – De decembermaand is elk jaar weer goed voor sfeervolle buitenverlichting dat in de meeste gevallen tijdelijk wordt aangebracht. Het zijn de gezellige donkere dagen voor de kerst dat IJsselstijn Elektrotechniek aan de slag gaat om voor de feestverlichting de aansluitingen te maken of om de verlichting zelf aan te brengen. 

Het ophangen van de feestverlichting in diversen winkelstraten wordt weer gedaan aan de staalkabels. Deze kabels zijn nu allemaal gekeurd en veilig bevonden. In opdracht van de SOG (De Samenwerkende Ondernemers verenigingen Gouda) verzorgt IJsselstijn Elektrotechniek dit jaar weer dat er veilige stroomaansluitingen voor de versieringen zijn in de betreffende winkelstraten. 

IJsselstijn Elektrotechniek installeert ook zelf de feestverlichting 

De bomen op de Markt en diversen andere bomen in het centrum worden voorzien van honderden LED-lampjes. Noem het ‘feestverlichting’ maar dan in het groot. Bovendien zijn er Goudse ondernemers die op eigen initiatief een bijdrage leveren aan het verhogen van de sfeer in deze periode. Zo is de grote gevel van de Lichtfabriek door IJsselstijn voorzien van een gordijn, gevormd door duizenden LED-lichtjes. Ook dit jaar ging IJsselstijn aan de slag om de gevel van Het Bespaarhuis van een fantastische verlichting te voorzien. 

Feestverlichting in het centrum maar ook veiligheidsverlichting in de achterpaden in o.a. Vogelbuurt 

Voor de bewoners in de Vogelbuurt en omgeving worden op sommige donkere plekken in de achterpaden LED-verlichting aangebracht. Dit in opdracht van de gemeente om de veiligheid te verhogen en ook om de bewoners een veiligheidsgevoel te geven. Evengoed een soort feestje dus met name omdat de werkzaamheden in december plaatsvinden. Een van de voorbeelden van veiligheidsverlichtingen die IJsselstijn Elektrotechniek in Gouda en omgeving regelmatig aanbrengt. 

IJsselstijn Elektrotechniek ontsteekt ook nog het licht in hun nieuwe pand 

Een gezonde onderneming neemt stappen op het juiste moment. Dat is ook een van de redenen waarom zij rond de jaarwisseling verhuizen naar een ander pand op slechts 200 meter afstand. Een pand dat geheel is ingericht op het heden en de toekomst en volledig passend bij de nieuwe werkstructuur die de afgelopen tijd is ingevoerd. 

De manier van werken verandert 

Automatisering wordt op een praktische manier omarmd zodat middels nachtlevering over elk product of installatiemateriaal binnen 12 uur beschikt kan worden. Het nieuwe pand is representatief zodat relaties voor overleg op gepaste wijze ontvangen kunnen worden. Voor overleg met de medewerkers is een efficiënte ruimte ingericht, het kantoorgedeelte is gemoderniseerd en de voorbereidingsruimte en magazijn zijn up-to-date. 

Het nieuwe pand is toekomstbestendig ingericht 

Uiteraard wordt gebruik gemaakt van techniek die ook bij klanten worden geïnstalleerd zoals LED-verlichting, energiezuinige installaties, duurzame materialen, brand en inbraak beveiliging, Domotica (huisautomatisering), oplaadpunt voor autolader en zonnepanelen. Bovendien is IJsselstijn Elektrotechniek inmiddels lid van een netwerk van installateurs genaamd ‘Uw duurzame installateur’. Wat zij zeker tijdens de verhuizing als vanzelfsprekend meenemen is hun vakmanschap, de snelle dienstverlening, betrouwbaarheid en hun klantgerichte instelling voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. 

Vanaf 7 januari is iedereen welkom op het nieuwe adres: Marconistraat 105, 2809 PG in Gouda. Aan de andere contactmogelijkheden verandert niets. En anders is er nog hun website www.ijsselstijn.nl  

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl