Weekblad deGouda digitaal

In de Eredivisie of Europa League spelen? Het kan nu bij CVC Reeuwijk

Reeuwijk- In het voorjaar van 2021 kan je als kind voor de eerste keer trainen als een topspeler in de voorjaarscursus bij CVC Reeuwijk. Waar in de Eredivisie het verbeteren van de basisvaardigheden centraal staat, leren in de Europa League kinderen beter positie te kiezen. Op 5 maart is er een gratis proeftraining.

Tijdens de techniekcursussen bij CVC Reeuwijk zijn de maatregelen, die door het RIVM zijn opgelegd, in acht genomen. Ook voldoen de techniekcursussen van De Complete Techniek aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

Eredivisie (6 tot 9-jarige)

In de Eredivisie staat bij De Complete Techniek de individuele ontwikkeling van de speler centraal. Zij perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht wordt besteed aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

Europa League (10 en 11-jarige)

In de Europa League wordt in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen getraind. De Complete Techniek helpt spelers beter positie te kiezen en leert ze hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen.

Op  5 maart 2021 is er een gratis proeftraining. Voor meer informatie over de techniekcursus bij CVC Reeuwijk of voor inschrijven, zie https://www.decompletetechniek.nl/techniekcursus-cvc-reeuwijk/t-105.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl