Weekblad deGouda digitaal

Informatieavonden groep 8 op Antoniuscollege toch online

Gouda – Op 23 november heeft het kabinet strengere maatregelen genomen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. De maatregelen gaan direct in, wat betekent dat de informatieavonden voor groep 7 en 8 op het Antoniuscollege op 24 en 25 november online gegeven zullen worden

De school had vooraf al maatregelen genomen om aan alle geldende regels te voldoen. Echter door de aanscherping van 23 november dat er o.a. geen externe bezoekers meer in de school mogen komen en de oproep vanuit het kabinet om deze maatregelen per direct te hanteren, vindt het Antoniuscollege het niet verantwoord om de avonden fysiek door te laten gaan.

Rector a.i. Freek Polter: “We vinden het uitermate jammer dat we de leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders niet in de school kunnen ontvangen, gelukkig konden we snel schakelen en organiseren we de avonden vanavond en morgen online. Toch hopen we de leerlingen van groep 8 nog dit schooljaar echt in de school te kunnen ontvangen; een school bezoeken is toch anders dan een online webinar, maar dat zal afhangen van de genomen maatregelen de komende tijd”.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl