Weekblad deGouda digitaal

Inloopavond werkzaamheden Goudse Hout en Twaalfmorgen

Gouda – Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 20 februari een inloopavond over de werkzaamheden die in opdracht van Groenalliantie Midden-Holland plaatsvinden in het Goudse Hout en Twaalfmorgen. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18:00 en 21:00 uur bij de Goudse manege, Goudse Houtsingel 101, 2805 HL Gouda    

Tijdens de inloopavond zijn er informatiepunten ingericht over de verschillende werkzaamheden. Deskundigen van Staatsbosbeheer en de aannemer Verboon Maasland beantwoorden daar graag alle vragen.

Meer te doen, beleven en zien
Het Goudse Hout wordt aantrekkelijker gemaakt voor recreanten door o.a. de aanleg van een avontuurlijke natuurspeelplaats, ontmoetingsplein en een uitzichtpunt. Bovendien vindt er dit jaar een aantal onderhoudswerken plaats. In Twaalfmorgen worden de informatie-voorziening, bosstructuur en entreegebied verbeterd.

Kwaliteitsimpuls
De maatregelen vormen onderdeel van de kwaliteitsimpuls Groenalliantie Midden-Holland die als doel heeft de recreatiegebieden in het Groene Hart beter te laten aansluiten bij de wensen van de huidige recreant. De provincie Zuid-Holland draagt financieel bij aan de kwaliteitsimpuls. Staatsbosbeheer is als beheerder verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Samenwerking vindt plaats met gemeenten, waterschappen, omwonenden en andere belanghebbenden uit de omgeving om projecten gezamenlijk te realiseren en/of te onderhouden. Kijk voor meer informatie over de projecten en hun voortgang op www.kwaliteitsimpulsgroenalliantie.nl.


Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl