Weekblad deGouda digitaal

Inloophuis de Gele Linde Gouda verhuist naar de Rotonde

Gouda – Inloophuis de Gele Linde verhuist naar de Rotonde, Zuidhoef 138 in Gouda. De Rotonde is een activiteitencentrum en onderdeel van de Gemiva-SVG groep.  De verhuizing, die met ingang van 1 januari een feit is, is nodig, omdat de NS/Prorail de huur van de huidige locatie heeft opgezegd vanwege een veiligheidskwestie.

“We zijn blij dat we een goede plek hebben gevonden in activiteitencentrum de Rotonde.  Elke woensdagochtend van 10.00 tot  12.00 uur zijn we te vinden in de zogeheten ‘Huiskamer’, een mooie, lichte ruimte met bibliotheek. Het telefoonnummer van de Gele Linde, de website en facebook blijven ongewijzigd. We heten iedereen, die leeft met kanker, van harte welkom op ons nieuwe adres. De eerste inloopochtend in het nieuwe jaar is op woensdag 6 januari”, zegt coördinator Nelle Vanlier.

De Rotonde goed bereikbaar

Het gebouw de Rotonde is een dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel, maar ook  beschikbaar voor wijkbewoners. Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd. Het gebouw is goed bereikbaar per fiets, auto of bus en ligt op 300 meter afstand van winkelcentrum Bloemendaal. Parkeren kan vlak voor de deur.

Inloophuis de Gele Linde voor mensen met kanker

Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTV



Volg ons op



Contact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl