Weekblad deGouda digitaal

Inloopmiddag in Heemtuin in Gouda

#Gouda – Op woensdag 3 september houdt Cyclus voor de gemeente Gouda de maandelijkse inloopmiddag. De deur van het infocentrum ‘Heempad’ aan de Bloemendaalseweg staat van 14.00 tot 16.00 uur weer open voor alle tuin – groen en natuurvragen. Deze middag heeft als thema: paddenstoelen en schimmels.
De paddenstoelentijd breekt weer aan. We komen ze tegen in tuinen en parken. Wie paddenstoelen in de tuin heeft en daarvan de naam wil weten kan met een duidelijke foto van de paddenstoel naar de inloopmiddag komen. Voor vragen over schimmels is men ook van harte welkom. Schimmels komen voor op verschillende tuinplanten en geven een witte waas op het blad.
Wie een schimmel op een tuinplant heeft en wil weten wat het is of wat men hieraan kan doen, kan een blaadje met de schimmel meenemen. André van Kleinwee, stedelijk ecoloog van Cyclus, staat klaar om alle vragen te beantwoorden.
Jongeren die vragen hebben over vogels, dieren en planten uit het Goudse groen kunnen tijdens de inloopmiddag ook hun vragen afvuren.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl