Weekblad deGouda digitaal

Inschrijving Huiskamer van de Stad 2015 geopend

#Gouda – Huiskamer van de Stad zoekt huiskamers, artiesten, sponsoren en vrienden.

De inschrijving van de derde editie van het Goudse muziek- en kleinkunstfestival Huiskamer van de Stad is geopend. De organisatie is in dit stadium vooral op zoek naar Goudse Huiskamers waar de artiesten op 7 juni hun kunsten kunnen vertonen.

“Gouwenaren dragen zelf hun steentje bij door middel van het openstellen van hun huiskamer voor de stad. Ook de deelnemende lokale artiesten die belangeloos optreden mogen niet worden vergeten. Het is echt een festival van, door en voor Gouwenaren. Het evenement zorgt voor ontmoetingen tussen Gouwenaren mensen uit dezelfde stad komen elkaar na járen weer tegen of ontmoeten elkaar voor het eerst, dat is heel leuk om van dichtbij te zien.”

Hoewel er veel positieve geluiden te horen zijn, heeft de organisatie wel financiële zorgen. “Het mogelijk wegvallen van de gemeente Gouda als financier is een aderlating. Het is nog niet zeker, maar mogelijk valt Huiskamer van de Stad niet meer onder de regeling Goed voor Gouda. We hebben de sponsoren dus hard nodig”, aldus medeorganisator Dion Jansen.

 

Inschrijven als huiskamer of artiest kan via de website www.huiskamervandestadgouda.nl, tot 1 mei. Ook zoekt de organisatie nog sponsoren en vrienden, vanaf een bijdrage van 10 euro kun je als particulier het evenement ondersteunen en genieten van diverse voordelen. Kijk voor meer informatie op de website.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl