Weekblad deGouda digitaal

Interieurwinkelketen CASA opent de deuren in Gouda

Gouda – Interieurwinkelketen CASA opent op 6 oktober de deuren in Gouda. De internationale winkelketen met zo’n 500 vestigingen in negen Europese landen, zet daarbij de opmars van CASA in Nederland voort.

De nieuwste Nederlandse CASA shop is gevestigd aan de Lekkenburg. Het pand onderging de afgelopen weken een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde CASA-concept.

CASA besteedt veel aandacht aan de uitwerking van inspirerende presentaties in de winkels. Klanten krijgen zo ideeën aangereikt voor het creëren van een gezellig thuis. Winkelmedewerkers zullen klanten daarbij adviseren en begeleiden. Het personeel van CASA Gouda heet iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen ontdekken en zich te laten inspireren.

De opening van CASA Gouda volgt in de nationale uitrol van CASA in Nederland. Deze nationale uitrol gebeurt in twee fases waarvan de eerste winkels nog voor het einde van dit jaar hun deuren openen. In 2019 volgen in fase twee de overige winkels.

De winkel opent aan de Lekkenburg 15-17, 2804 VG Gouda.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl