Weekblad deGouda digitaal

Internationale podcast Tiempo Gezellig in Gouda nu ook met video

Gouda – De populaire Spaanstalige podcast Tiempo Gezellig, die in Gouda wordt opgenomen, is begonnen met het tweede seizoen van de  podcast. In deze podcast wordt gesproken over latino’s die in Nederland wonen. In het tweede seizoen is de bedenker en host Carolina Maya, ook begonnen met video podcast waarbij je de host en haar gasten ziet.

In het eerste seizoen kon men alleen luisteren naar de podcast. ”De reden dat we nu ook de podcast opnemen met video, is omdat veel luisteraars op de sociale media van Tiempo Gezellig er naar vroegen” vertelt Carolina aan de redactie. ”Natuurlijk zijn het latino’s die hier wonen en werken die het vragen, voor Nederlanders is het lastig te volgen maar we willen in de nabije toekomst ook de podcast gaan ondertitelen zodat mensen die niet Spaans spreken het ook kunnen volgen.”

De podcast studio is in het zelfde gebouw als de studio van GoudaFM. Podcast Gouda, die de ruimte verhuurd, is ook de thuisbasis van de podcast Kantoor van de Toekomst en Circulair Bouwen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Omdat de vraag naar podcast steeds groeit, zijn met name bedrijven geïnteresseerd om hun expertise te vertellen doormiddel van een podcast.

Voor meer informatie kan je kijken op www.podcastgouda.nl

Hieronder is de eerste videopodcast te zien van seizoen 2:

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl