Weekblad deGouda digitaal

Inwoner Gouda wint tweede voorronde bij Hornbach in Nieuwerkerk a/d IJssel

Halvor Johnsen uit Gouda is in de race om de Beste Klusser van Nederland te worden. Tijdens het tweede regionale voorrondeweekend bij Hornbach in Nieuwerkerk aan den IJssel boorde, zaagde en schroefde hij zich een weg naar de landelijke finale. Op zaterdag 15 juni gaat hij de strijd aan met de andere finalisten.

Drie weekenden op rij organiseert bouwmarkt Hornbach voorrondes in al haar veertien vestigingen in het land. Opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, lopen uiteen van het leggen van laminaat tot het aanleggen van elektra en het monteren van een afvoer aan de gootsteen. Scheepsbouwer Halvor Johnsen, 50 jaar, bleek de snelste en beste te zijn tijdens het tweede voorrondeweekend in Nieuwerkerk aan den IJssel. “Ik hoorde de radiospot van Hornbach en dacht: aan die wedstrijd wil ik deelnemen. Zodoende ben ik naar de bouwmarkt gereden. Ik klus niet alleen graag voor mijn werk, maar ook thuis en heb bijvoorbeeld allerlei accessoires voor de katten gemaakt. Super dat ik de voorronde heb gewonnen. Ik kijk uit naar de finale!” 

Landelijk finalefestival
En die finale belooft een spektakel te worden. Een dag vol verrassende klusactiviteiten voor jong en oud, midden in het land. Met als hoogtepunt de halve finale en de finale van de Beste Klusser van Nederland. “Zowel in moeilijkheidsgraad als in uithoudingsvermogen vragen we dit keer het uiterste van de finalisten”, verklapt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Nederland. “Gaaf om te zien en nog veel gaver om mee te doen!” De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn op billboards en abri’s door heel Nederland en in advertenties in kranten en bladen.  


Meedoen
Wil je zelf een greep naar de titel ‘Beste Klusser van Nederland’ doen? Ook in het weekend van 1 en 2 juni vinden er regionale voorrondes plaats in alle Hornbach-vestigingen in Nederland. Deelnemen kan tussen 13.00 en 16.00 uur, vooraf inschrijven is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.debesteklusservannederland.nl.  

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl