Weekblad deGouda digitaal

Jazzexperience in Boskoop

Op zondag 29 juni organiseert Jazzxperience in samenwerking met de Soroptimist club in Gouda een eenmalig concert in het groen. Dit openluchtconcert wordt gehouden in de lommerrijke tuin van een van de leden van de soroptimist Club in Boskoop.
Op deze middag speelt de formatie Jazzpanorama in de bezetting Jeroen Sweers piano, Arnoud de Graaff saxofoon, Rene Postma bas. Ze spelen een mix van Jazz Blues en Boogiewoogie. Gasten worden welkom geheten met een drankje en tijdens het concert worden culinaire hapjes aangeboden. De opbrengst van dit concert komt ten goede aan het landelijk project Syrië,”Back to School”.

De Soroptimisten clubs en Nederland werken samen met Unicef om gelden te verzamelen om scholen op te zetten en leermiddelen voor de kinderen bijeen te brengen. Aanvang van het concert is 15.00 uur. Entree is 20 euro per persoon. Aanmelden en reserveren kan bij Ode tte de Bo er odette.de.boer@planet.nl . Na aanmelding worden alle details gemaild, waaronder rekeningnummer voor overmaken van bedrag. Na ontvangst van de betaling is de reservering definitief.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl