Weekblad deGouda digitaal

Jeroen in gesprek met… Tim Knol

Gouda – Jeroen sprak vrijdagmorgen 2 maart met singe song writer Tim Knol. Vrijdag startte hij met zijn nieuwe tour in de So What! In Gouda. “Ik ben toch best zenuwachtig”, meldt Tim.

Eind 2009 had Tim zijn eerste eigen plaat af. “Ik stond toen in de Noorderslag in Groningen, en ik had heel veel geluk. De juiste mensen waren daar en zij waren enthousiast”. Nog datzelfde weekend stond Tim bij het programma ‘De wereld Draait Door’ en mocht Hij langs komen bij radio-dj Giel Beelen. “Een vliegende start, het kon niet beter”, aldus Tim.

Inmiddels heeft hij in januari zijn nieuwe plaat uitgebracht. “Ik had een aantal demo’s en die had ik meegenomen naar een huisje in Egmond aan Zee. Ik heb daar ook samen met Douwe Bob geschreven aan een nummer, en zo heb ik er hard aan gewerkt”, vertelt Tim. “Het is een hele persoonlijke plaat geworden. Ik was opzoek naar onafhankelijkheid en dat vind je er denk ik ook wel in terug. Ik ben er zelf heel tevreden mee.”

Tim heeft al meerdere keren in Gouda gestaan, maar al deze keren solo. “Dit keer staan we met zijn vijven. Live gaat er toch een tandje bij.” Het belooft naar Tims eigen zeggen wel een echt Tim Knol show te worden. “Het maakt het nu leuk omdat ik dan met vrienden op pad ben. Normaal ben ik alleen, maar dit keer met vrienden. Voor mij is het dan ook een stuk leuker. Alleen is toch echt wel heel alleen.”

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving? Mail het ons via redactie@degouda.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl