Weekblad deGouda digitaal

Jeugdavondvierdaagse: ‘Gezelligheid met beweging’

Gouda – Ruim 3550 deelnemers stonden dinsdagavond aan de start van de 58ste editie van de Goudse Jeugdavondvierdaagse. Samen met 800 begeleiders liepen de jonge wandelaars vijf kilometer door de straten van Gouda. Vanavond lopen de wandelaars hun tweede route.

Al meerdere jaren regelen Linda Verschut en Darinca Vorster samen met een team van organisatoren met veel toewijding de jaarlijkse Jeugdavondvierdaagse in Gouda. Het bijzondere aan dit evenement vinden zij, naast dat het al decennia lang georganiseerd wordt, dat enorme gezelligheid gecombineerd wordt met beweging, buitenlucht en de afwezigheid van de mobiele telefoons.

Medaille
De eerste route liep vanaf het beginpunt de parkeerplaats van Klein Amerika, via de Eerste Kade door Bloemendaal. Traditiegetrouw wordt het evenement vrijdagavond afgesloten met een route door het centrum van de stad, begeleid door de muziek van een aantal muziekkorpsen. De deelnemers die elke avond de route volbrengen, worden vrijdagavond beloond met een medaille.

Meer informatie over de Jeugdavondvierdaagse, zoals de routes van de resterende dagen, is te vinden op www.jeugdavondvierdaagse.nl

 

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl