Weekblad deGouda digitaal

Jodan Boys bindt twee jeugdige keepers

Gouda – Stefan van der Meer en Rik Stalenberg zullen komend seizoen geen deel meer uit maken van de A selectie van Jodan Boys. Dit meldt Jodan Boys SupStefan wilde na een jaar achter Roy Rondeltap te hebben gezeten weer als eerste doelman aan de slag. Hij zal zijn heil elders zoeken volgend seizoen. Rik Stalenberg stopt vanwege buitenlandse studieplannen en gaat lager voetballen bij Jodan Boys.

Stichting Topvoetbal is blij mee te kunnen delen dat de vacatures voor de vrij gekomen keepers in de afgelopen weken is ingevuld, met twee jeugdige doelmannen.

Ian Hendriks (18 jaar) komt over van Dilettant uit Krimpen aan de Lek. Ian mocht vorig seizoen de concurrentiestrijd aan gaan met de keepers van Dilettant. Hij won deze concurrentiestrijd en veroverde op zeventienjarige leeftijd een basisplaats onder de lat bij het vlaggenschip uit Krimpen. Ian die al vanaf zijn zevende jaar onder de lat staat trainde de afgelopen weken mee bij Jodan Boys en liet een goede indruk achter. De student Sport Marketing en Management aan de Hogeschool van Rotterdam kijkt uit om zichzelf bij Jodan Boys verder te ontwikkelen.

Dealey Snoek (18 jaar) komt over van SV Gouda. Dealey is een neef van Roy Rondeltap en woont in Bergambacht. Vorig seizoen heeft Dealey al zijn eerste minuten gemaakt in het eerste van SV Gouda. Net als Ian trainde Dealey de afgelopen periode mee en maakte een dermate goede indruk dat ook hij werd gevraagd om ons team van keepers te versterken. In het dagelijks leven volgt Dealey de opleiding voor redactiemedewerker aan het Grafisch Lyceum. Ook Dealey hoopt zichzelf op een hoger niveau verder te ontwikkelen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl