Weekblad deGouda digitaal

Joe Cocker en De Dijk Tribute in De Theaterbakkerheij

Gouda – Op vrijdag 11 oktober staan er twee gerenommeerde tributebands in De Theaterbakkerheij. De bands Almost Cocker en Familie van Dijk maken er samen een feestje van.

De Familie van Dijk tributeband trapt de avond af. Maar liefst 8 muzikanten spelen opgewekt de muziek van een van Nederlands’ beste bands De Dijk. Bekende hits als “Ik Kan Het Niet Alleen”, “Dansen Op De Vulkaan” en “Groot Hart” worden met hart en ziel ten gehore gebracht.

Na de pauze is het tijd voor blues van de legendarische Joe Cocker. Innemend gespeeld door de Almost Cocker tributeband klinken zowel bekende als minder bekende hits van de Britse zanger in het theater aan de Gouderakseijk. “Wat een topband!” “Goede muzikanten, knappe performers met een uiterst sympathieke leadzanger,” zijn enkele reacties van publiek bij eerdere optredens.  Twee geweldige bands met de legendarische Dré van den Bosch die jou meeneemt door deze galactische trip. Met zijn rauwe stem en zijn indrukwekkende voorkomen laat hij niets onberoerd. Hij zal je raken, hij zal je teasen en hij zal je verrassen! Met Dré erbij gebeurt er altijd wel iets magisch!

Familie van Dijk  en Almost Joe Cocker wordt  een feest van herkenning!!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl