Weekblad deGouda digitaal

Johan Weeber benoemd tot Erelid van Goudse Positief

Gouda – Gistermiddag is Johan Weeber benoemd tot Erelid van de lokale politieke partij Gouda Positief. Weeber is samen met oud wethouder Jan de Laat medeoprichter van de partij die twaalf jaar geleden in het leven is geroepen in de kaasstad. ”Dat is geheel verdiend nadat Johan zich bijna 12 jaar met hart en ziel ingezet heeft om Gouda Positief als partij tot bloei te brengen. Een bord met daarop de gladiolen die staan voor ons motto: laat Gouda groeien en bloeien. En veel dank aan Trudy Otterspeer voor haar prachtige werk!” zegt de partij op sociale media.

Weeber is jarenlang fractievoorzitter geweest van de partij. Weeber en Gouda Positief kreeg landelijk bekendheid toen in 2013 de ‘iPad-affaire’ in het nieuws kwam. Later werd Weeber partijvoorzitter.

Weeber schreef ook de feuilleton Papieren Tijgers waarin ware gebeurtenissen tussen 2010 en 2018 plaats vond. “Uit respect voor sommige politici zijn bepaalde zaken in dit boek verzonnen. Uit respect voor de kiezers is al het overige zo waarheidsgetrouw mogelijk opgeschreven.” schreef hij als intro voor elk hoofdstuk.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl