Weekblad deGouda digitaal

Jong beginnen met beleggen

Om maar eens met de deur in huis te vallen: Beleggen is noodzakelijk. We kunnen niet zonder. En daarom kun je er maar beter jong mee beginnen.

Daarom stel ik voor, dat iedere jong volwassene een beleggingsrekening moet openen. Een start inleg van 50 euro per maand. En dan gaan! Verplichte kost dan maar.

Het is opvallen dat juist deze jonge volwassenen helemaal niks met beleggen hebben. Ze zijn bang dat ze geld gaan verliezen, denk ik. Dit gevoel is nergens op gebaseerd. En dat niet alleen, het is gewoon niet waar. Er is geen enkele rationele reden, waarom jonge volwassenen ook maar iets tegen beleggen kunnen hebben.

Deze irrationele meningsvorming moet daarom maar snel uit de weg worden geruimd. Sterker nog, deze, nergens op gebaseerde mening, brengt hen grote financiële schade toe. En dat moet stoppen.

Dus: Verplicht beleggen, zodat zijervaring kunnen op doen. En met die ervaring kunnen ze dan een echte mening vormen. Deze ervaring is nodig, zodat zij in de toekomst vrije mensen kunnen worden, die niet afhankelijk zijn van de overheid en werkgevers. En die vrijheid gun je toch je kinderen.

Wil je echt weten hoe het werkt, klik dan hier

Beleggen voor een zekere toekomst.

www.timvandasselaar.nl

info@timvandasselaar.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook