Weekblad deGouda digitaal

Jongen die fatale val in Spanje maakte, komt uit Gouda

#Gouda – De 15-jarige Nederlandse jongen die gisteren in Spanje overleed aan de verwondingen die hij een dag eerder had opgelopen door een val, blijkt Mark Litjens uit Gouda te zijn. Dat Hebben zijn ouders via de site van voetbalvereniging SV Gouda bekendgemaakt. Mark was daar keeper van de B1.
De boodschap van de ouders luidde als volgt: ‘Na een tragische val in de bergen van Spanje is Mark Litjens ( B1) op 7 augustus jl. overleden. Zijn hart lag volledig bij het voetbal en al zijn sportieve vrienden, zo willen wij hem graag herinneren.’

Mark speelde al jarenlang voor de Goudse club en deed er ook vrijwilligerswerk als assistent-jeugdtrainer en scheidsrechter. De talentvolle doelman zou deze zomer overstappen naar Jodan Boys, een club die hoger speelt dan SV Gouda.

De jongen kwam donderdag ten val en viel circa 20 meter naar beneden in een rotsachtig gebied. Hij bezocht samen met zijn vader het kasteel. Na de val werd de jongen met een helikopter naar een ziekenhuis overgebracht, waar hij een dag later overleed.

Bron: AD.nl

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl