Weekblad deGouda digitaal

Jongeneel Verpakkingen ondersteunt versspeciaalzaken die hun krachten bundelen

Gouda – Jongeneel Verpakkingen B.V. in Gouda gaat de ondernemers met een versspeciaalzaak ondersteunen door de ontwikkeling van speciaal verpakkingsmateriaal  dat de consument duidelijk moet maken dat er meer lokaal gekocht moet worden.

“De versspecialiteiten branche staat al jaren onder druk en er verdwijnen steeds meer groentewinkels, slagerijen etc. uit het straatbeeld. Nu, met de huidige Corona-crisis, is het van groot belang dat de consument vooral bij de kaasboer, slager, groenteboer, visboer en warme bakker de boodschappen doet, of dat nu in de winkel is of op de markt” aldus Gert-Jan Pennewaard van Jongeneel Verpakkingen B.V. Enkele weken geleden verstuurde  het Vakcentrum het persbericht aangaande de samenwerkende branche organisaties die
krachten bundelen in een gezamenlijke STER TV-spot;  “ Vers en met Liefde”.

Het doel van de commercial is de consument er van te doordringen dat deze zelfstandige ondernemers de steun van de consument hard nodig hebben. Daar krijgen ze veel voor terug, met als belangrijkste doel het behouden van die lokale ondernemer in hun dorp of stad. Maar  ook het persoonlijke contact, de kennis van product, de herkomst, de huisgemaakte producten, en veel, heel veel passie voor hun unieke producten; dit mag niet verloren gaan!

“Nog voordat wij het bericht helemaal gelezen hadden, besloten wij eigenlijk al direct dat wij hierbij graag van de partij willen zijn. Als een soort verlengstuk/aanvulling van het Vakcentrum en de andere branche organisaties wilden functioneren. Jongeneel Verpakkingen B.V. is zeker geen onbekende in het vers segment en we voelen toch een speciale band met het Vakcentrum. Het enthousiasme en de daadkracht sluit goed aan bij onze bedrijfsfilosofie en we staan altijd open voor ideeën” aldus Gert-Jan

En zo is er in record tijd een verpakkingslijn ontwikkeld die de ondernemers in kunnen zetten naast hun eigen verpakking, om die consument op het belang van “Wees loyaal, koop lokaal” te wijzen. Daar zijn alle vers ondernemers in de buurt en wijk bij gebaat.“Het gaat om verbinden en krachten bundelen om samen sterker uit deze crisis te komen en zorg te dragen dat de klanten de heerlijke en gezellige winkels nog meer gaan bezoeken” besluit Gert-Jan.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl