Weekblad deGouda digitaal

Jubileum woonvoorziening De Ark in Gouda gevierd met vrolijke kleuren en schilderijen

Woonvoorziening De Ark in Gouda bestaat 25 jaar en natuurlijk is dat een reden om een feestje te vieren. Tijdens het jubileum kregen de bewoners van de woonvoorziening de kans om hun creatieve gedachten uit de hoed te toveren en prachtige schilderijen te maken.

De Ark Gouda is een leefgemeenschap voor mensen met en zonder verstandelijke beperking die kleinschalige woonvoorzieningen en dagbesteding aanbieden. De bewoners mochten mooie kunstwerken maken tijdens het jubileum met als thema (hoe kan het ook anders) ‘feest’.

Kunstenaar
Omdat het natuurlijk een speciale gelegenheid was voor de organisatie, kwam er een ware kunstenaar om adviezen en inspiratie te geven. Jan van Lokhorst weet als geen ander hoe het is om mooie schilderijen te maken; hij heeft al in diverse musea in Nederland en in galeries in binnen- en buitenland geëxposeerd. Hij heeft de bewoners hun werk laten doen met de boodschap: “gebruik veel en felle kleuren”.

Het resultaat wordt 25 september tentoongesteld tijdens een galadiner ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van De Ark Gouda. En de verwachting is hoog: zo’n 150 gasten worden er verwacht.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl