Weekblad deGouda digitaal

Jubileumeditie KreaDoe trekt recordaantal bezoekers

Grootste DIY-event van de Benelux trekt 49.153 creatievelingen

Bijna 50.000 (49.153) creatieve hobbyisten kwamen massaal naar het 30e verjaardagsfeest van KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. In de afgelopen 15 jaar heeft het evenement nog nooit zoveel bezoekers getrokken. KreaDoe vond plaats van 30 oktober tot en met 3 november 2019. Bijna 300 experts toonden trends en gaven tips & tricks over vrijwel alle creatieve hobby’s zoals haken, breien, home deco, cupcakes bakken, groen deco en nog veel meer. KreaDoe speelde in op actuele trends door nieuwe hobby’s groots toe te voegen aan het concept, zoals zelfmaakmode, mixed media en handlettering.

Tijdens KreaDoe 2019 is goed geshopt; 93 procent van de bezoekers heeft do-it-yourself materialen aangekocht, ter waarde van gemiddeld 90 euro. Ook de sfeer en beleving scoorden goed met een rapportcijfer van een 8. Negen van de tien bezoekers is van plan KreaDoe volgend jaar weer te bezoeken, om hun huidige hobby optimaal te beleven of een nieuwe passie te ontdekken.

Tekst gaat door onder afbeelding

© KreaDoe

Karin Lodewijks, brandmanager van KreaDoe, vertelt over de 30e editie: “Het recordaantal bezoekers op KreaDoe bevestigt dat creatieve expressie populairder is dan ooit. De afgelopen dagen heb ik ontzettend genoten van alle gepassioneerde bezoekers, van jong tot oud. KreaDoe is hét evenement waar creatievelingen samenkomen en waar de nieuwste trends een podium krijgen. Ik ben ontzettend trots op dit resultaat en kijk – samen met bijna 50.000 bezoekers – uit naar de volgende editie. Die vindt van 28 oktober tot en met 1 november 2020 plaats: save the date!”

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

 

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl