Weekblad deGouda digitaal

Kaartverkoop nieuwe theaterseizoen Evertshuis gestart

Bodegraven-Reeuwijk – Met 25 graden buiten, diverse festivals in Bodegraven-Reeuwijk, Street Art, BorftLive, kermis en braderie was er afgelopen zaterdag 26 mei een mooie opkomst van ruim 100 theaterliefhebbers bij de Preview Avond in het Evertshuis.

Youp van ’t Hek, Pieter Derks en Patrick Laureij
Er werd een tipje van de sluier opgelicht met prachtige optredens van Hadewych Minis, Fred Delfgaauw en Elke Vierveijzer. Directeur Ton van Rheenen presenteerde de avond. Het eerste exemplaar van de nieuwe theaterbrochure werd uitgereikt aan de kersverse wethouder van cultuur, Robèrt Smits. De band Keep on Going heeft de avond feestelijk afgesloten in de foyer.
De kaartverkoop voor de ‘Vrienden Van het Evertshuis’ seizoen 2018-2019 is losgebarsten! De website liep zelfs even vast. Met name de kaarten voor Youp van ’t Hek, Pieter Derks en Patrick Laureij gaan hard. De losse kaartverkoop begint op vrijdag 1 juni 2018, online om 15:00 uur.

Vrienden van het Evertshuis
Als Vriend van het Evertshuis ondersteunt u met een relatief kleine financiële bijdrage onze activiteiten. Het bedrag voor de Vriendschap is € 27,50 per persoon per jaar, een Duo-Vriendschap, voor 2 personen, kost € 45,00 per jaar. Vrienden krijgen de volgende voordelen:
Exclusieve voorverkoop voor tickets van het theaterprogramma.
10% korting op één ticket per theatervoorstelling (twee tickets voor Duo-Vrienden).
Gedurende het gehele jaar last-minute aanbiedingen voor diverse voorstellingen.

Gouden Vriendenpas
Nieuw dit jaar is de Gouden Vriendenpas. Bij bestelling van kaarten voor 10 verschillende voorstellingen, kunt u de rest van het seizoen gratis naar (niet uitverkochte) voorstellingen.

Dit is het moment om alvast uw kaartjes te reserveren voor het nieuwe theaterseizoen!

Voor het volledige theaterprogramma en meer informatie ga naar www.evertshuis.nl
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl