Weekblad deGouda digitaal

Kamerlid Dion Graus (PVV) te gast bij Hero Brinkman op GoudaFM

Gouda – Kamerlid Dion Graus van de PVV is morgen te gast in de ochtendshow van Hero Brinkman ‘In de regio met Hero’ op GoudaFM.

Namens de Partij voor de Vrijheid (PVV) is hij sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Daar zet hij zich voornamelijk in voor het dierenwelzijn.

Over dierenwelzijn deed Graus verschillende voorstellen. Kort na zijn aantreden in het parlement werden twee door hem ingediende moties op het gebied van dierenwelzijn aangenomen. Graus pleitte ervoor om van dierenwelzijn een hoofdvak te maken in het agrarisch onderwijs en vroeg om een onderzoek naar de mogelijkheid om een nationaal alarmnummer voor dieren in te voeren. Bij de behandeling van de landbouwbegroting 2007 pleitte hij opnieuw voor de invoering van een alarmnummer om dierenleed te melden. In het regeerakkoord van het kabinet-Rutte I is een dergelijk nummer opgenomen, namelijk 144.

Kijk en luister mee op zaterdag 18 mei vanaf 11.00 uur naar ‘In de Regio met Hero’ via deGouda app, TV-kanaal 63 (rekam) of www.GoudaFM.nl 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl


Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl