Weekblad deGouda digitaal

Karin Bloemen verzorgt feestelijk jubileum OndernemerPrijs Midden Holland

Gouda – Maandag 14 januari aanstaande vindt de vijfde editie van de OndernemersPrijs Midden Holland plaats. Karin Bloemen zal de presentatie van de negen genomineerde bedrijven op zich nemen.

Al eerder mocht Karin met haar opvallende en energieke verschijning deze Verkiezing van Onderneming van het Jaar in den lande luister bijzetten. Karin Bloemen is zangeres en cabaretière die met haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Zij is daarbij in staat om op professionele wijze interviews af te nemen en de hoofdrolspelers van deze avond: de genomineerde ondernemers, in het zonnetje te zetten. Een presentatie van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een OndernemersPrijs, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin zal garant staan voor een wervelende OndernemersPrijs!

Genomineerden
Deelnemende gemeentes aan de OndernemersPrijs Midden Holland zijn: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.  De volgende bedrijven hebben een nominatie verdiend:

Categorie Detailhandel & Horeca: Woerdman Kookkado (gemeente Gouda), Rikkoert Juweliers     (gemeente Krimpenerwaard) en Wielaard Fietsen (gemeente Waddinxveen).

Categorie MKB:  Merosch BV gemeente Bodegraven Reeuwijk), Baan Meubelen (gemeente Waddinxveen) en  Van Blitterswijk Eco-mobiliteit BV (gemeente Zuidplas).

Categorie Grootzakelijk      : Dekbed Discounter (gemeente Gouda), Stinis Holland BV (gemeente Krimpenerwaard) en Eltacon Engineering BV (gemeente Waddinxveen).

Wilt u deze avond bijwonen ga dan naar de website van de Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl en bestel uw all-inclusive entreekaarten.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl