Weekblad deGouda digitaal

Kerstbrunch en High Tea in “De Deel”

Op tweede Kerstdag wordt voor de tweede keer een Kerstbrunch voor iedereen georganiseerd in onze horecaruimte “De Deel”. Iedereen is welkom; gezinnen, ouderen, stellen, alleenstaand, vrienden, iedereen kan aanschuiven in “De Deel”.

We heten u van harte welkom om 11.00 uur voor de Kerstbrunch aan de gezellig gedekte tafels  en gezamenlijk kunt u genieten heerlijke (mini)broodjes, mini-quiches, pannenkoekjes, kerststol, salades en hartig en zoetbeleg en diverse drankjes als koffie, thee en jus d’orange. Uiteraard ontbreken de kerstkransjes niet! De brunch zal rond 12.30 uur eindigen. Kinderen kunnen tijdens de brunch gezellig knutselen.

Gezellig bijpraten met familie of vrienden? Reserveer een tafel en kom tussen 14.00 – 16.00 uur genieten van de Kerst High Tea met heerlijke hartige en zoete hapjes! Voor de kinderen is er tijdens de high tea een leuke knutsel en kleurplaat.

Aanmelden kan tot en met maandag 23 december, telefonisch 0182-514219, in de Deel of via de website, www.kinderboerderijgouda.nl, uiteraard kunt u hier ook meer informatie krijgen.
Locatie: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden, Bloemendaalseweg 34, Gouda.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl