Weekblad deGouda digitaal

Kersvers programma 2019/2020 Theater Concordia online

Haastrecht – Het programmafolder voor nieuwe theaterseizoen in Concordia wordt zaterdag 25 mei rond 10.00 uur overhandigd aan wethouder Leon de Wit, op de Haastrechtse Jaarmarkt. Je kunt dan jouw exemplaar ophalen bij de Concordiakraam. Dinsdag 28 mei verspreiden we de nieuwe folder huis-aan-huis in de brede regio.

Online
Het ruime aanbod aan voorstellingen staat inmiddels online. Keuze genoeg! Kijk snel, boek nu en wees verzekerd van een plek bij de populaire voorstellingen en activiteiten.

Vroegboekkorting
Tot en met de Concordiaparade op 20 september geldt een vroegboekkorting van maar liefst 10%.

Een greep uit het aanbod
De programmaraad heeft weer een gevarieerd programma samengesteld. We tippen je graag:

  • Talentvolle cabaretiers staan komend seizoen weer in Theater Concordia. Kom onder andere naar Freek de Jonge. Ontdek de toppers van Cameretten Finalistentoernee.
  • Klinkende muziekvoorstellingen vullen het programma verder in: ‘La’ Karin Bloemen komt bij ons on stage en mis de Tot 2000 Pub tweedaagse niet. En wat denk je van Fuse (bekend van Podium Witteman), de Streisand-, Johnny Cash-, Queen- en de Dire Straits- tributebands, en een Italiaanse avond in samenwerking met de Haastrechtse Kring.
  • Er zijn spetterende kinder- en jeugdactiviteiten, ook in de schoolvakanties. Welke aanstormende puber zegt nou NEE tegen de jeugddisco (#zeroalcohol). En jij komt toch ook naar de coole LEGO-bouwdag?
  • Verhalenliefhebbers zijn van harte welkom bij het avondvullende programma van meesterverteller Eric Borrias met de avonturen van de 100-jarige die uit het raam klom en verdween.
  • En elke laatste donderdagavond van de maand is het Concordia Filmavond met een ‘must-see’ film, zoals – ‘de beste film ooit’- Bohemian Rhapsody en Bankier van het Verzet.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl