Weekblad deGouda digitaal

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden ontvangt vijfduizend euro

Gouda – Kinderboerderij De Goudse Hofsteden heeft vrijdag 25 maart de hoofdprijs van 5.000 euro ontvangen bij de uitreiking van de ING-stemactie ‘Help Nederland vooruit’.

Deze actie was een initiatief van het ING Nederland Fonds dat tot doel heeft maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Meer dan 1100 organisaties melden zich aan, waaruit er 420 gekozen werden die lokale ondersteuning kregen. ING locatie Gouda verdeelde hierbij 12.000 euro over vijf organisaties. De winnaar werd gekozen door middel van een stemactie, waarbij publiek via een speciale website een stem uit kon brengen. De kinderboerderij ontving hiermee de meeste stemmen.

Verbouwing keuken kinderboerderij

Het geld dat de kinderboerderij met deze actie gewonnen heeft, komt ten goede aan de verbouwing van de keuken en horeca om op die manier meer eigen inkomsten te kunnen gaan verwerven. Dit is hard nodig nu er flink bezuinigd is op de subsidie van de kinderboerderij. Met de verbouwing van de keuken en verkoopruimte is begin maart een start gemaakt. Naar verwachting zal deze keuken in de derde week van mei gereed zijn.
 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl