Weekblad deGouda digitaal

Kinderevenement scouting Bolaro

De Bodegraafse Melissa Reinsma organiseert aankomende woensdag een kinderevenement bij scouting Bolaro in Bodegraven. Daar zullen de kinderen onder andere hoefijzers versieren, cupcakes versieren, schminken, kleuren en nog veel meer.

Dit evenement wordt georganiseerd voor een schoolproject van Melissa. Melissa studeert Commerciele economie aan de Hogeschool in Leiden, waar ze geld ophaalt voor het kinderfonds Franniez. De gehele opbrengst van de kindermiddag gaat naar het kinderfonds. Melissa koos voor dit doel, omdat zij dit een heel mooi kinderdoel vindt en uit de zes opties die zij van school kreeg, sprak deze haar het meest aan.

Franniez

Kinderfonds Franniez realiseert, onderhoudt en distribueert een leuk en nuttig verzamelsysteem voor alle chronisch zieke kinderen van 0 tot 18 jaar in heel Nederland. Franniez laten hen zien hoe stoer en flink zij zijn en zijn er na elke interventie. Ze helpen het kind een plek te geven aan alles wat rondom zijn of haar ziekte gebeurt.

Ken jij iemand tussen de vier en de tien jaar oud die een middag vol lol en plezier wil beleven? Meld diegene dan aan via melisreinsma@gmail.com.

Locatie: Scouting Bolaro aan de Dronenweg 2a in Bodegraven.

De kindermiddag vindt plaats van 15:00 uur tot 17:30 uur en de kosten zijn 5,- per kind.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl