Weekblad deGouda digitaal

Kleinere viering Valentijn in Gouda

Gouda – De viering van Valentijn in Gouda zal dit jaar kleiner zijn dan gebruikelijk, dat zegt Ronald van Rossum, Centrummanager Gouda. Valentijnsdag 14 februari valt dit jaar op een zondag en dat betekent dat de winkels dicht zijn.

Wél is er op zaterdag 13 februari de traditionele Geheime Liefdesroute in de binnenstad. Een verrassende route door de historische binnenstad leidt de deelnemers langs veel bijzondere specialiteitenwinkeltjes waar Gouda rijk aan is. Bij iedere deelnemende winkel krijgt de deelnemer, behalve een bijzonder Valentijnscadeautje, ook het volgende adres op de route.

Geheime Liefdesroute
De Geheime Liefdesroute start om 10.00 uur bij Kreatiek ‘t Boefje in de Wilhelminastraat 38. Hieraan kunnen maar maximaal 100 deelnemers meedoen.

Volgens de Centrummanager bruist zaterdag 13 februari de oude binnenstad: “Veel Gouwenaars gaan de stad in voor hun boodschappen en is de stad ook voor andere bezoekers meer dan een bezoekje waard. Uiteraard is er ook de gezellige zaterdagse warenmarkt en zijn veel straten en winkels romantisch versierd.”

Volgend jaar pakken de winkeliers waarschijnlijk weer groots uit met Valentijnsdag.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl