Weekblad deGouda digitaal

Kom Zingen bij VoxPop

GOUDA: VoxPop, Gouda’s jongste popkoor heeft weer enkele openingen voor nieuwe leden. Het koor houdt daarom een Open Avond op woensdag 25 september. Op die avond zijn geïnteresseerden van harte welkom met ons mee te zingen en vooral de sfeer te proeven.

VoxPop bestaat sinds september 2015. “Vox Pop staat voor plezier hebben, met muziek en met elkaar,” zegt Mariela Añazco, dirigent en oprichtster van het koor. “We merken dat nieuwe leden zich snel thuisvoelen door de open en gezellige sfeer.”

Volgens Añazco kenmerkt het koor zich een goede balans te vinden tussen die gezelligheid
en zo goed mogelijk te zingen. “We leggen de lat niet te hoog, maar we streven er wel naar om als zangers elke keer beter te worden,” aldus de dirigente. Zangers hoeven geen noten te lezen, maar oefenen aan de hand van songteksten en ingezongen opnames.

Het repertoire van VoxPop bestaat uit pop klassiekers van toen en nu. Nummers van Adèle en Bruno Mars tot Elton John en Aretha Franklin worden gezongen. Voxpop treedt minimaal twee keer op, vaak onder begeleiding van een live band. De afgelopen drie jaar zong het koor ook tijdens de kerstmarkt in de St. Janskerk.

Aspirant zangers zijn welkom op 25 september bij de OSB Vindingrijk, Heemraadslag 1 in
Gouda. We beginnen om 20.00, inloop is vanaf 19.45.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl