Weekblad deGouda digitaal

Kompasreizen wordt onderdeel van Stichting Het Buitenhof

Gouda – Stichting Het Buitenhof – een reisorganisatie in Gouda met ruim veertig jaar ervaring in het organiseren van reizen voor mensen met een beperking – neemt per 1 januari 2017 Kompasreizen over.

Kompasreizen blijft het vertrouwde adres voor vakantiereizen voor mensen met een beperking, met name woonachtig in de regio Noord-Brabant. Het reisaanbod blijft in dezelfde vorm voortbestaan. Daarom verandert er voor de klanten niet veel, behalve dat er achter de schermen een andere reisorganisatie met veel kennis en ervaring de zaak overneemt.

Kompasreizen
Kompasreizen wordt een nieuw label van Stichting Het Buitenhof, naast de labels Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Uiteraard krijgt Kompasreizen een eigen brochure, identiteit en website www.kompasreizen.com binnen Stichting Het Buitenhof. In de nieuwe Kompasreizen-brochure 2017 zijn de ‘echte’ Kompasreizen terug te vinden, vergelijkbaar met het huidige aanbod. Daarnaast worden ook reizen van MundoRado Reizen en AutiTravel gepubliceerd.

Vertrouwen
De huidige vennoten van Kompasreizen, (Amarant Groep, SDW en Stichting Prisma), hebben veel vertrouwen in de overdracht aan Stichting Het Buitenhof en bevelen het cliënten van harte aan om in de toekomst met Kompasreizen op vakantie te blijven gaan. Kompasreizen is er van overtuigd dat haar activiteiten op een goede wijze wordt voortgezet door Stichting Het Buitenhof.2016-11-10-photo-00000252

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl