Weekblad deGouda digitaal

Krijgt iedereen in Gouda nu een ‘slimme’ deurbel?

Het aanbrengen van inbraakwerende maatregelen vermindert het risico op een inbraak in uw woning. De gemeente Gouda stimuleert al enige jaren woningeigenaren in Gouda om inbraakwerende materialen aan te schaffen door middel van een subsidieregeling. De regeling is nu aangepast!

Om het aantal inbraken in gouda verder te verminderen is de subsidieregeling voor eigenaren van woningen in Gouda verder uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om subsidie aan te vragen (max. € 250,-) voor aanschaf van een wifi-camera of video-deurbel.

Bron: Theo Krins

In het recente verleden was het verplicht om e.e.a. te laten installeren en dan was het financieel veelal niet aantrekkelijk, terwijl de politie er baat bij heeft dat zoveel mogelijk mensen beeld materiaal kunnen leveren.Om voor subsidie in aanmerking te komen is het noodzakelijk om de nieuwe camera aan te melden bij het project Camera in Beeld van de politie. Dit is een databank waarmee de politie snel kan zien op welke camera’s een beroep kan worden gedaan als zich een misdaad voordoet.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl