Weekblad deGouda digitaal

Leer alles over theatertechniek in de Goudse Schouwburg

GOUDA- Altijd al willen weten hoe het er in de coulissen van een theaterzaal aan toegaat? Binnenkort geven twee vaste technici van de Goudse Schouwburg, naar aanleiding van het jubileum jaar, een kijkje in de keuken op het gebied van theatertechniek. Dit theatercollege vindt plaats op woensdag 21 februari voor iedereen vanaf 12 jaar.

De vaste technici, Maarten en Danny, verklappen tijdens het college de geheimen van ‘het grote zwarte gat’ dat het publiek tijdens de voorstelling in de coulissen ziet. Ook vertellen ze wat er vooraf gaat aan een voorstelling in De Goudse Schouwburg. Wat gebeurt er overdag op het toneel en wat doen ze precies achter de schermen tijdens een voorstelling? De deelnemers mogen zelf ook een kijkje nemen op het toneel waar een aantal technische handelingen vertoond zullen worden. Daarnaast krijgen ze een rondleiding bij de kleedkamers, de orkestbak en de artiestenfoyer.

Kaarten bestellen 

Voor deelname aan het theatercollege, op woensdag 21 februari om 19.00 uur, moet je van te voren kaarten bestellen. Dit kan via de website of telefonisch vanaf maandag 5 februari. www.goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182-513 750. Er kunnen maximaal 100 personen meedoen.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl