Weekblad deGouda digitaal

Leer de lijsttrekkers kennen: Ed de Lange (Gouda’s 50+)

Gouda – Wie zijn de lijsttrekkers van de politieke partijen waarop Gouwenaars kunnen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? Hoe staan ze in het leven? Wat drijft hen? Met vier lijsttrekkers hielden we langere gesprekken: twee vrouwen, twee mannen, twee uit de oppositie, twee uit de coalitie. De andere lijsttrekkers kregen vijf vragen voorgelegd. Wat hebben ze geleerd en wat willen ze de wereld meegeven. Terug naar hun waarden.

Op school was ik…
Op school was ik druk en een beetje te lui om te leren.

Je kunt mij wakker maken voor…
Je kan me wakker maken voor een goede film, belangrijk sportevenement maar ook van een lekker hapje o.i.d.

Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik…
Bij vrijwilligerswerk zou ik zeggen: gastheer in het ziekenhuis.

Van mijn studie heb ik geleerd…
Geleerd van studie: Dat je er later veel aan kan hebben ook al is dat niet in die studierichting

De wereld geef ik mee…
De wereld geef ik mee: wees zuinig op de natuur e.d. Onze jeugd wil er ook van genieten.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl