Weekblad deGouda digitaal

Leer de lijsttrekkers kennen: Jacques Rozendaal (SGP)

Gouda – Wie zijn de lijsttrekkers van de politieke partijen waarop Gouwenaars kunnen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? Hoe staan ze in het leven? Wat drijft hen? Met vier lijsttrekkers hielden we langere gesprekken: twee vrouwen, twee mannen, twee uit de oppositie, twee uit de coalitie. De andere lijsttrekkers kregen vijf vragen voorgelegd. Wat hebben ze geleerd en wat willen ze de wereld meegeven. Terug naar hun waarden.

Op school was ik…
Op school was ik niet het ijverigste jongetje van de klas, maar had wel mijn woordje klaar.

Je kunt mij wakker maken voor…
Je kunt mij wakker maken voor de zonsopgang in het voorjaar. Die fl uitende vogels, ontluikend groen en frisse temperatuur. Niets mooiers om dan te gaan fietsen in het Groene Hart!

Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik…
Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik weer les gaan geven bij de Goudse Reddingsbrigade. Iets dat ik jaren gedaan heb, maar door het raadswerk en een jong gezin helaas niet
meer aan toe kom.

Van mijn studie heb ik geleerd…
Van mijn studie heb ik geleerd dat je nooit uitgeleerd raakt. Een leven lang leren is in de huidige maatschappij echt belangrijk. Daarom heb ik na mijn hbo nog een interne opleiding gevolgd binnen de politie en nu ik in het onderwijs werk, ben ik bezig om mijn onderwijsbevoegdheid te halen.

De wereld geef ik mee…
De wereld geef ik mee dat de immateriële zaken in het leven, zoals liefde, een glimlach, vertrouwen en toewijding, geen geld kosten maar veel meer waard zijn en opleveren dan materiële zaken die vaak juíst veel geld kosten…

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl