Weekblad deGouda digitaal

Leer de lijsttrekkers kennen: Jan de Koning (GBG)

Gouda – Wie zijn de lijsttrekkers van de politieke partijen waarop Gouwenaars kunnen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? Hoe staan ze in het leven? Wat drijft hen? Met vier lijsttrekkers hielden we langere gesprekken: twee vrouwen, twee mannen, twee uit de oppositie, twee uit de coalitie. De andere lijsttrekkers kregen vijf vragen voorgelegd. Wat hebben ze geleerd en wat willen ze de wereld meegeven. Terug naar hun waarden.

Op school was ik…
Op school was ik… Niet de beste leerling maar wel geïnteresseerd in zaken die met school niets te maken hadden.

Je kunt mij wakker maken voor…
Je kunt mij wakker maken voor… Een verkiezingsuitslag voor GBG met meer dan één zetel.

Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik…
Als ik een dag vrijwilligerswerk zou mogen doen, dan zou ik… De bingo wel willen draaien in tehuizen voor ouderen, altijd pret, prijs en dankbare mensen.

Van mijn studie heb ik geleerd…
Van mijn studie heb ik geleerd… Dat verandermanagement een mooi vak is maar niet in de politiek met een zetel, dus…!

De wereld geef ik mee…
De wereld geef ik mee… Dat het verbeteren van de wereld begint bij jezelf en dus in Gouda.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl